Bouw zelf je gitaar of een ander snaarinstrument met een constructiedoos

snaarinstrument

Zelf een muziekinstrument bouwen is voor de muzikant niet echt een droom maar soms moet je wel laten zien dat je wat meer kunt dan wat roffelen of pingelen.

En dus regelde je ergens een plaat triplex en een badding met wat tengels en binnen een paar minuten had je een plan. Je zette de spullen op zolder en legde het plan in de ijskast om daar later nog eens op terug te komen.

Gelukkig hebben ze de constructiedozen uitgevonden waar je een geweldig snaarinstrument mee kunt bouwen. Dus hieronder heb ik er een paar voor je neergezet en met de wijsheid en kennis die je hiermee opdoet kun je dat plan in de ijskast mooi aanpassen en er ooit een groter model mee bouwen waar je ook met wat dikkere vingers op kunt spelen.

bouwpakket electrische modelgitaar

Electrische Gitaar Bouwset van Robotime

Constructiedoos met alle onderdelen voor de electrische gitaar model Robotime Electric Guitar TG605K. Met fijne details en mooie proporties zal dit mini-prachtig vervaardigde gitaarmodel een geweldig cadeau zijn voor elke muziekliefhebber. Inclusief uitvoerige handleiding. Materiaal: Hout, metaal. Afmetingen: ca. 17 x 22 x 1 cm. Gewicht: ca. 300 gram.

De Electrische Gitaar Bouwset van Robotime is verkrijgbaar bij bol.com

Image by Freepik

Dit bericht wordt nog bewerkt.

Delen: